JEUGD EN KINDEREN

Als kerk vinden wij het belangrijk dat kinderen en jongeren zich thuisvoelen in de kerk. Daarom organiseren wij verschillende activiteiten voor alle leeftijdsgroepen, van babyoppas tot tienerclub. Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten per leeftijdsgroep.

OPPAS

Tijdens elke dienst is er oppas voor de hele kleintjes van 1 tot 3. De gemeente beschikt over een ruime oppasruimte waar tijdens de dienst de kinderen op een speelse manier worden vermaakt. Zo kunt u met een gerust gevoel uw baby achterlaten en de kerkdienst of Bijbelstudie meemaken.

ZONDAGSSCHOOL (OM 11:00 UUR)

Elke zondagochtend zijn alle kinderen, van 3 tot 12 jaar, welkom in de zondagsschool. De kinderen maken op hun eigen leeftijdsniveau kennis met verhalen uit de Bijbel. Ze leren op een toegankelijke manier wie God is en wat Hij doet. Elke week gaan kinderen aan de slag met een knutselwerkje of een speel-leer-activiteit. Ook worden er christelijke kinderliedjes gezongen en is er tijd en ruimte voor een persoonlijke aandacht en een praatje.

TIENERCLUB (12 TOT 20 JAAR)

De tieners kunnen bijna iedere vrijdagavond terecht bij de tienerclub. De tienerclub is een fijne plek waar jongeren vanaf 12 jaar zich thuis kunnen voelen. Er is ruimte voor Bijbelstudie, discussies en spelletjesavonden. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd als schaatsen, paintballen of een sportactiviteit. De locatie van de tienerclub is bij 1 van de tienerleiders thuis, of in het kerkgebouw. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

JONGERENWERK – LANDELIJK

Elke zomer wordt het kinderkamp en het tienerkamp van Evangeliegemeente De Deur gehouden. Het is een week om nooit te vergeten. De gehele week krachtige prediking gericht op kinderen/tieners en veel sport en spel. Al met al een superleuke tijd waarbij ook veel nieuwe vriendschappen ontstaan.

TIENERRALLY – LANDELIJK

Een paar keer per jaar wordt er een tienerrally speciaal voor tieners georganiseerd. Uit het gehele land komen tieners naar een stad in Nederland om daar bij elkaar te komen, de straat op te gaan en samen een tieneravond te organiseren.